top of page
Screenshot 2023-08-30 at 10.41.05.png

VR Játékok - Ubisoft

A Ubisoft szabadulós játékok nem videojátékok. Ezek olyan nagyszabású kalandok, amelyeket te és a csapatod úgy élhettek át, mintha ott lennétek. Soha nem egyedül, hanem egy csapat tagjaként válhatsz a film hősévé, és teljes biztonságban élhetsz át olyan helyzeteket, amelyeket a való életben túl veszélyes vagy egyszerűen lehetetlen lenne.
 

Az Escape The Lost Pyramidban 1928-ban, a Nebka gigantikus piramisának alján elveszve kell megtalálnod egy eltűnt leletet és a kiutat, amely a piramis csúcsán található!

 

A Beyond Medusa's Gate-ben i.e. 445-ben, egy égei-tengeri tengerparti barlangban élhetsz át egy gigászi utazást az argonauták elveszett hajóját keresve.
 

A Prince of Persia: The Dagger of Time-ban képes leszel irányítani az időt, és felfedezheted az Idő Erődjét, hogy megmentsd Kaileenát egy gonosz Mágustól.

Ubisoft_EG_Award_Icon_Mixed_Black_03.png

Escape The Lost Pyramid

Az Escape The Lost Pyramid nem egy videojáték. Ez egy szabaduló-átékélmény, amely az Assassin's Creed Origins világában játszódik a virtuális valóságban.

Egy minden eddiginél nagyobb kalandot élhetsz át, mintha ott lennél, 1928-ban, Nebka gigantikus piramisában. Soha nem egyedül, hanem egy (2 vagy 4 fős) csapat tagjaként válhatsz hőssé, és teljes biztonságban élhetsz át olyan helyzeteket, amelyeket a való életben túl veszélyes vagy egyszerűen lehetetlen lenne átélni.

A Ubisoft Blue Byte által fejlesztett játék a közösségi virtuális valóságélmények következő generációját jelenti.

Alter

7+

Schwierigkeit

Gemixt

Spieler

2/4

Dark_Corridor.jpg

Beyond Medusa’s Gate

A Beyond Medusa's Gate nem egy videojáték. Ez egy szabadulójáték-élmény, amely az Assassin's Creed Odyssey világában játszódik.

Egy minden eddiginél nagyobb kalandot élhetsz át, mintha ott lennél, i.e. 445-ben, az ókori Görögországban. Soha nem egyedül, hanem egy (2 vagy 4 fős) csapat tagjaként válhatsz hőssé, és teljes biztonságban élhetsz át olyan helyzeteket, amelyeket a való életben túl veszélyes vagy egyszerűen lehetetlen lenne megélni.

A Ubisoft Blue Byte által fejlesztett játék a közösségi virtuális valóságélmények következő generációját jelenti.

Alter

7+

Schwierigkeit

Gemixt

Spieler

2/4

BeyondMedusaGate_Lobby.jpg

Prince of Persia: The Dagger of Time

A Prince of Persia: The Dagger of Time nem egy videojáték. Ez egy szabadulójáték-élmény, amely a Prince of Persia világában játszódik.

Ahogy kezedben tartod az Idő Tőrét, megtapasztalhatod, milyen érzés lelassítani, megállítani vagy akár visszatekerni az időt! Csapatoddal együtt egy minden eddiginél nagyobb kalandot élhetsz át az Idő erődjében, egy gonosz mágus nyomába eredve.

A Ubisoft Blue Byte által fejlesztett élmény a közösségi virtuális valóságélmények következő generációját jelenti.

Alter

7+

Schwierigkeit

Gemixt

Spieler

2-4

POPDOT_Mechanical_Tower_03.jpg

HUXLEY: Save The Future

Kr. u. 3007: A világ, ahogyan ti ismeritek, megszűnik. Az emberiséget gépek váltották fel. Ami egykor zöld volt, most elpusztult.

 

Ti vagytok az utolsó túlélők, egyetlen küldetéssel: segíteni HUXLEY-nak. A virtuális valóságba tett első lépésetekkel 44 percetek van arra, hogy visszafordítsátok az apokalipszist. Minden, ami a sikerhez szükséges, megtalálható a csapatodban: adrenalin, harci szellem és győzni akarás.

Megvan bennetek, ami a világ megmentéséhez szükséges? Akkor mire vártok még? Az óra ketyeg!

Alter

7+

Schwierigkeit

Gemixt

Spieler

2

EXIT_VR_4.jpg

Save Notre-Dame On Fire

A Save Notre-Dame On Fire egy virtuális valóságban játszódó szabadulójáték, amely a Notre-Dame de Paris történelmi mentését meséli el a tűzvész során, amely majdnem elpusztította a katedrálist 2019.

április 15-én.

 

Ez a szabadulójáték Jean-Jacques Annaud "Notre-Dame On Fire" című filmjén alapul, és további tiszteletet kíván kifejezni a párizsi tűzoltóknak, akik segítettek a játék magával ragadóvá és hitelessé tételében.

 

Legyél 45 percen keresztül tűzoltó, aki megmenti a székesegyházat és annak legértékesebb kincsét: a töviskoronát. Keresd meg a szent ereklye széfjét, amely jól őrzött titok; navigálj a lángokban álló templomhajóban, miután a torony összeomlik; majd mássz fel a Párizs fölé magasodó északi toronyba, és élj át újra egy utolsó esélyes küldetést a harangtoronyban.

A bevétel egy részét a Notre Dame de Paris újjáépítéséért felelős szervezetnek ajánlják fel, így mindenki lehetőséget kap arra, hogy hozzájáruljon a templom újjászületéséhez.

© 2022 Ubisoft Entertainment. Minden jog fenntartva. "NOTRE-DAME ON FIRE" írta Jean-Jacques Annaud és Thomas Bidegain, rendezte Jean-Jacques Annaud. © 2022 Pathé Films - TF1 Films Production

Alter

7+

Schwierigkeit

Gemixt

Spieler

2-4

Screenshot_Spirecollapse_FINAL.png

GYIK

comfortable_v3_black.png

Rosszul vagyok a VR-tól. Nekem valók ezek a játékok?

​Ne aggódj! A Ubisoft szabadulós játékok úgy vannak kialakítva, hogy elkerüljék a tengeribetegséget. A rossz teljesítmény vagy az alacsony képkockasebesség gyakran kiváltja a rosszullétet, ezeket a problémákat a Ubisoft figyelembe vette a játék tervezésekor. A játékosok kevesebb mint 1%-a tapasztal tengeribetegséget.

for_everyone_v2_black_edited.png

Nem játszom számítógépes játékokkal, nekem valók ez az élmények?​

 

Igen, 100%-ban! Ezek nem videojátékok, hanem intuitív élmények, amelyek mindenki számára készültek, 12-től 82 éves korig. Ha tudsz beszélni, hallgatni, járni és tárgyakat megfogni, akkor minden szükséges készséged megvan hozzájuk. Az élmények erőszakmentesek és a játékosok közötti együttműködésre összpontosítanak. Kiválóan alkalmas családok számára! Tökéletes vállalati rendezvényekhez.

high_five_v3_black.png

Jók a játékok csapatépítésre?


​Csapatoknak készültek! Egyedül nem tudsz megszökni! Együtt kell dolgoznotok, és mindenkinek megvan a maga szerepe. A siker kulcsa a beszélgetés, a meghallgatás és az együttműködés - és a pacsizás, ha végeztetek!

vertigo_v3_black.png

Tériszonyom van, nekem valók ezek az élmények?


​A lábad mindig a padlót fogja érinteni, és 100%-ban biztonságban vagy, de az agyad másképp gondolhatja 😬 Az élményeink kihívást jelenthetnek az erős tériszonyban szenvedő emberek számára, de elképesztően kifizetődőek is, ha végigcsinálod őket!

bottom of page