top of page

Próbáld ki tudásodat és ügyességedet egy magával ragadó kihívásban! Lépj be az adrenalinpumpáló rejtélyek és rejtvények világába, amelyek próbára teszik az eszedet!

Meg tudod fejteni a rejtélyes nyomokat, a rejtett titkokat, és le tudod győzni az időt a meneküléshez?

 

Gyűjtsd össze barátaidat, családodat vagy kollégáidat, és induljatok el egy felejthetetlen küldetésre, ahol minden másodperc számít! Készülj fel egy szívdobogtató szabadulószoba-élményre, amely után még többre fogsz vágyni! Merj belépni, és nézd meg, hogy megvan-e benned, ami a szabaduláshoz szükséges!

SZABADULÓSZOBÁK

Börtön

Lépj be a börtönkastély szabadulószobánk félelmetes falai közé, ahol egy sötét várbörtön, tornyosuló kőfalak és a titokzatosság levegője vesz körül. Képes vagy megfejteni az ősi erőd falai között rejtőző titkokat, legyőzni a ravasz csapdákat, és túljárni a vár őreinek eszén? Minden pillanat döntő fontosságú, gyűjtsd össze a csapatodat, használjátok fel a közös leleményességeteket, és induljatok el egy adrenalinban gazdag útra, hogy visszaszerezzétek a szabadságotokat. 

web logoless.png

Az Arany Koponya Nyomában

A legendás kalózkapitány, Henry Montoya elveszett kincsét keresitek, viszont egy ravasz kalandor, Thomas Hull, túljárt az eszeteken, és megkaparintotta előletek a híres Arany Koponyát.

A feladatotok a következő: törjetek be Hull irodájába, és közös munkával rakjátok sorrendbe a kincs megtalálásának eseményeit, hogy a tiétek legyen Henry Montoya kincse, és vele a dicsőség!

Szoba verziók:

Normál

Nektek ajánljuk a Normál verziót, ha:

- Legalább hárman vagytok

- Már jártatok ezelőtt szabadulószobában

- Ez az első szabadulószobás élményetek, és egy igazi 

kihívásra vágytok!

Könnyített

Nektek ajánljuk a Könnyített verziót, ha:

- Ez az első szabadulószobás élményetek, és biztosra akartok menni

- Két főre foglalsz

- Kisebb korosztálynak (14 éven aluli) foglalsz!

Elhagyatott

A Börtön szabadulószobánk legújabb verziója egy extra kihívással készül a legbátrabbaknak: a börtön elhagyatottá vált, és az ingadozó áram bármelyik pillanatban elmehet örökre, sötétségbe borítva a cellát.

Sikerülni fog kijutni az elhagyatott börtönből?

Nektek ajánljuk az Elhagyatott verziót, ha

- Nem féltek a sötétben

- Legalább hárman vagytok

- Már jártatok ezelőtt szabadulószobában (esetleg a börtön Normál verziójában), és egy extra kihívásra vágytok!

bottom of page