top of page

Próbáld ki tudásodat és ügyességedet egy magával ragadó kihívásban! Lépj be az adrenalinpumpáló rejtélyek és rejtvények világába, amelyek próbára teszik az eszedet!

Meg tudod fejteni a rejtélyes nyomokat, a rejtett titkokat, és le tudod győzni az időt a meneküléshez?

 

Gyűjtsd össze barátaidat, családodat vagy kollégáidat, és induljatok el egy felejthetetlen küldetésre, ahol minden másodperc számít! Készülj fel egy szívdobogtató szabadulószoba-élményre, amely után még többre fogsz vágyni! Merj belépni, és nézd meg, hogy megvan-e benned, ami a szabaduláshoz szükséges!

SZABADULÓSZOBÁK

Börtön

Lépj be a börtönkastély szabadulószobánk félelmetes falai közé, ahol egy sötét várbörtön, tornyosuló kőfalak és a titokzatosság levegője vesz körül. Képes vagy megfejteni az ősi erőd falai között rejtőző titkokat, legyőzni a ravasz csapdákat, és túljárni a vár őreinek eszén? Minden pillanat döntő fontosságú, gyűjtsd össze a csapatodat, használjátok fel a közös leleményességeteket, és induljatok el egy adrenalinban gazdag útra, hogy visszaszerezzétek a szabadságotokat. 

web logoless.png

Az Arany Koponya Nyomában

A legendás kalózkapitány, Henry Montoya elveszett kincsét keresitek, viszont egy ravasz kalandor, Thomas Hull, túljárt az eszeteken, és megkaparintotta előletek a híres Arany Koponyát.

A feladatotok a következő: törjetek be Hull irodájába, és közös munkával rakjátok sorrendbe a kincs megtalálásának eseményeit, hogy a tiétek legyen Henry Montoya kincse, és vele a dicsőség!

Válassz verziót!

bottom of page